Airplay Top 40: Tiësto terug op 1

- Hitlijsten

 Tiësto
Airplay Top 40: Tiësto terug op 1

Voor een vierde keer weet The Business van Tiësto naar de eerste plek van de Airplay Top 40 te klimmen.

The Business kwam op 5 december voor een eerste keer bovenaan de Airplay Top 40. Tot drie keer toe werd de Nederlander sindsdien van de eerste plaats geduwd door tot twee keer toe Let’s Love (van David Guetta en Sia) en door Last Christmas (van Wham!). The Business is nu voor een vijfde week de meest gedraaide track op de Nederlandse radio. Nu Wij Niet Meer Praten, de track waarmee Jaap Reesema en Pommelien Thijs vorige week de leiding in de Airplay Top 40 wisten te herpakken, zant naar nummer 2. Jason Derulo en Nuka komen met Love Not War – The Tampa Beat voor het eerst in de top 3 – op nummer 3. Tim Dawn, die vorige week met To Love Somebody een plekje moest inleveren op nummer 8, komt nu op nummer 4. De Nederlander stond nog niet eerder zo hoog in de ranglijst van meest gedraaide tracks op de radio.

Wellerman, de track van Nathan Evans, was afgelopen week de Alarmschijf op Qmusic. De track komt deze week, als hoogste nieuwe, binnen op nummer 7. Ook zien we nieuwe hits van JC Stewart, Clean Bandit en Iann Diorr en Tungevaag, Sick Individuals en Marf in de lijst verschijnen. De ex-Alarmschijf van The Kid Laroi, vorige week nog op nummer 39, herpakt zich goed. Without You is nu, met 16 plaatsen winst, de snelste stijger.

Lifestyle, waarmee Jason Derulo en Adam Levine twee weken geleden Alarmschijf waren op Qmusic, moeten nog in een stabiel vaarwater komen. Deze week levert de track 23 plaatsen in en daarmee is het de snelste zakker.

De volledige Airplay Top 40 bekijk je hier.

1 ( 3) THE BUSINESS- Tiësto 

23 (39) WITHOUT YOU- The Kid Laroi

36 (--) BREAK MY HEART- JC Stewart 

37 (--) HIGHER- Clean Bandit feat. Iann Dior 

40 (--) MISS YOU- Tungevaag, Sick Individuals, Marf