Airplay Top 40 bovenin muurvast

- Hitlijsten

 Khalid Ed Sheeran
Ed Sheeran

De top 4 van de Airplay Top 40 is onveranderd ten opzichte van vorige week.

De afgelopen vijf weken staan Beautiful People (van Ed Sheeran en Khalid) en Ritual (van Tiësto, Jonas Blue en Rita Ora) zelfs op de plekken 1 en 2. Wellicht dat de komende weken Tones And I het verschil kan maken; haar ex-Alarmschijf Dance Monkey klimt 9 plaatsen omhoog en komt voor het eerst in de top 10 op plek 5 en is daarmee ook nog eens de snelste stijger. Ook de ex-Alarmschijf van Maroon 5, Memories, weet de stijging door te zetten en keert terug in de top 10 op plek 9 nadat het eerder op nummer 6 was gekomen.

De Airplay Top 40 telt deze week slechts twee vernieuwingen. Daarbij is Pa Olvidarte, de Beste Zangers-hit van Emma Heesters en Rolf Sanchez, op nummer 14 de hoogste nieuwe Meduza en Goodboys lijken Piece Of Your Heart in te ruilen voor een opvolger. Hun vorige hit zakt naar nummer 39 war Lose Control, de track met Becky Hill, nieuw is op plek 37.

10,000 Hours, de ex-Alarmschijf van Dan + Shay en Justin Bieber, heeft het even zwaar in de lijst. Waar de track vorige week nog nieuw binnen wist te komen op nummer 16 zakt 10,000 Hours nu 15 plaatsen omlaag naar nummer 31.

De volledige Airplay Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) BEAUTIFUL PEOPLE- ed sheeran feat. khalid
Bekijk hier de songtekst van Beautiful People

5 (14) DANCE MONKEY- tones and i
Bekijk hier de songtekst van Dance Monkey

14 (--) PA OLVIDARTE- emma heesters & rolf sanchez
Bekijk hier de songtekst van Pa Olvidarte

37 (--) LOSE CONTROL- meduza x becky hill x goodboys
Bekijk hier de songtekst van Lose Control