Airplay Top 40: Bam Bam 3 weken op 1

- Hitlijsten

 Camila Cabello Ed Sheeran
Airplay Top 40: Bam Bam 3 weken op 1

Camila Cabello en Ed Sheeran hebben met Bam Bam ook deze week de meest gedraaide hit op de Nederlandse radio in handen.

In The Dark van Purple Disco Machine en Sophie And The Giants weet in de 21e week weer een plekje winst te pakken. Ondertussen staat die track nu 13 weken onafgebroken in de top 3 van de Airplay Top 40. Daarbij stond In The Dark ook vier weken op nummer 1. As It Was van Harry Styles zakt, net als afgelopen week, een plekje en komt daarmee op nummer 3. De ex-Alarmschijf van Styles, Late Night Talking, levert 15 plaatsen in en is op nummer 29 de snelste zakker.

Veel dancetracks weten deze week winst te pakken. What Would You Do van Joel Corry, David Guetta en Bryson Tiller klimt zes plaatsen en komt voor het eerst in de top 10 (op nummer 7). Ook Armin Van Buuren, Billen Ted en JC Stewart staan met Come Around Again voor het eerst in de top 10 en klimmen, met 8 plaatsen winst, naar nummer 8. Crazy What Love Can Do van David Guetta, Becky Hill en Ella Henderson klimt 11 plaatsen en komt, op nummer 10, terug in de top 10.

Marshmello en Khalid hebben elkaar weer gevonden op een samenwerking. In 2018 stond Silence ook vier weken in de Airplay Top 40 en toen wisten de twee de 31e plaats te bereiken. Numb was eerder al Alarmschijf op Qmusic en deze week is die track van Marshmello en Khalid op nummer 15 de hoogste van twee binnenkomers. Ook Remind Me van Bastille is nieuw in de lijst. Naast de nieuwe tracks keren zes eerdere tracks uit de Airplay Top 40 terug onder aanvoering van Sunshine (van OneRepublic) op nummer 27.

Multicolor van Son Mieux kwam vorige week nieuw binnen op nummer 34. Deze week klimt die track met 17 plaatsen winst naar nummer 17 en daarmee is het ook de snelste stijger.

Bekijk hier de volledige Airplay Top 40

1 ( 1) BAM BAM- Camila Cabello feat. Ed Sheeran

15 (--) NUMB- Marshmello & Khalid

25 (--) REMIND ME- Bastille