Airplay Top 40: Ava Max vierde week op 1

- Hitlijsten

 KrezipLizzo Sam Smith Calvin Harris Ava Max
Ava Max

Sweet But Psycho van Ava Max was ook afgelopen week de meest gedraaide hit op de Nederlandse radio.

Daarmee staat de track nu voor de vierde week op de eerste plaats van de Airplay Top 40. Ondertussen bereikt Rita Ora met Let You Love Me in de 20e week voor het eerst de tweede plek en staat IJskoud in de 18e week voor het eerst in de top 3, op nummer 3.

De Alarmschijf van afgelopen week, Lost Without You (van Krezip), heeft een prima radioweek achter de rug. De track is de hoogste en enige nieuwe hit in de lijst op nummer 7. Verder zien we hits van Lizzo (Juice), Ilse DeLange (Lay Your Weapons Down) en Matt Simons (We Can Do Better) terugkeren in de lijst van 40 meest gedraaide hits op de radio. Minder goed vergaat het de ex-Alarmschijf van Lady Gaga. Always Remember Us This Way kwam vorige week binnen op nummer 36 maar deze week levert het nummer drie plaatse in. Ook Hij Is Van Mij, de nummer 1 uit de Top 40 van afgelopen weekeinde, heeft het lastig op de radio. Na binnenkomst vorige week op nummer 35 zakt die track nu naar de 40e plaats. Rewrite The Stars (van James Arthur en Anne-Marie) is met tien plaatsen verlies de snelste zakker op nummer 30.

Promises van Calvin Harris en Sam Smith staat inmiddels 25 weken in de lijst. Deze week beleeft die track een kleine opleving op nummer 29. Met 9 plaatsen winst is het zelfs de snelste stijger in de lijst.  

De complete Airplay Top 40 check je hier

1 ( 1) SWEET BUT PSYCHO- Ava Max
Check hier de songtekst van Sweet But Psycho

7 (--) LOST WITHOUT YOU- Krezip
Check hier de songtekst van Lost Without You

16 (RE) JUICE- Lizzo
Check hier de songtekst van Juice

29 (38) PROMISES- Calvin Harris & Sam Smith
Check hier de songtekst van Promises