Airplay Top 40: Ava Max derde week op 1

- Hitlijsten

 Ava Max
Ava Max

Sweet But Psycho is inmiddels uitgegroeid tot een stevige radiohit want ook deze week, inmiddels voor de derde keer, staat ze op nummer 1.

Wie Ava Max van de troon gaat stoten is de grote vraag want de 24-jarige Amerikaanse weet deze week haar marge ten opzichte van de rest uit te bouwen. Nothing Breaks Like A Heart (van Mark Ronson en Miley Cyrus) blijft zitten op nummer 2 waar Let You Love Me (van Rita Ora) weet terug te keren in de top 3.

Na zes weken in de Airplay Top 40 weet Imagine Dragons met Bad Liar de top 10 te bereiken. Dat lukte ook met hun vorige hit, Natural, die deze week net buiten de lijst is gevallen. De ex-Alarmschijf van Sam Smith en Normani, Dancing With A Stranger, komt de lijst als hoogste nieuwe binnen op nummer 13. Ook de Alarmschijf van afgelopen week, Always Remember Us This Way (van Lady Gaga), is nieuw in de lijst. Daar tegenover levert Gaga met haar Shallow wel fors in; die hit zakt deze week liefst 19 plaatsen naar nummer 31.

Onder de vier binnenkomers zien we ook twee hits die in de Top 40 al ruimschoots succesvol zijn; Als Het Avond Is (van Suzan & Freek) en Hij Is Van Mij (van Kris Kross Amsterdam, Maan, Tabitha en Bizzey).

Met 13 plaatsen winst staat Rewrite The Stars (van James Arthur en Anne-Marie) deze week voor het eerst in de bovenste helft. De track is de snelste stijger in de Airplay Top 40.

Wil je de volledige lijst zien dan klik je hier.

1 ( 1) SWEET BUT PSYCHO- Ava Max
Check hier de songtekst van Sweet But Psycho

13 (--) DANCING WITH A STRANGER- Sam Smith & Normani
Check hier de songtekst van Dancing With A Stranger

20 (33) REWRITE THE STARS- James Arthur
Check hier de songtekst van Rewrite The Stars

32 (--) ALS HET AVOND IS- Suzan & Freek
Check hier de songtekst van Als Het Avond Is

35 (--) HIJ IS VAN MIJ- Kris Kross Amsterdam x Maan x Tabitha x Bizzey
Check hier de songtekst van Hij Is Van Mij

36 (--) ALWAYS REMEMBER US THIS WAY- Lady Gaga
Check hier de songtekst van Always Remember Us This Way