17 Miljoen Mensen blijft meest gestreamde hit

- Hitlijsten

 Snelle
Davina Michelle | Snelle

Voor de derde achtereenvolgende week is 17 Miljoen Mensen van Snelle en Davina Michelle de meest gestreamde hit van ons land.

Achter 17 Miljoen Mensen blijven Ali B, Poke en Judeska op nummer 2 staan met Anderhalf waar Blinding Lights van The Weeknd terugeert in de top 3. Lil Kleine ziet zijn Jongen Van De Straat na een weekje in de top 3 weer zakken naar nummer 4. De rapper staat ondertussen wel met nog drie andere tracks in de lijst. Vandaan klimt 9 plaatsen naar nummer 16, Joanna zakt vier plekken naar nummer 18 en Zware Pas is nieuw op nummer 36.

Toosie Slide komt overtuigend binnen in de Streaming Top 40. Drake is daarmee de hoogste van vier binnenkomers waarbij de overige drie urban tracks van Chivv, Ashafar en Lil Kleine zijn. Toosie Slide komt binnen op nummer 7. Dat is dezelfde plek als waar God’s Plan in 2018 begon en waarna later twee weken op nummer 1 volgden. In My Feelings kwam later dat jaar meteen op 1 om daar vervolgens 5 weken te staan.

De meeste winst pakt Danny Vera deze week met Roller Coaster. Het nummer is veelvuldig te horen in een overheidsspot rond het coronavirus en dat gaat ook in de Streaming Top 40 niet onopgemerkt voorbij. Roller Coaster is een van de acht hits die stijgen waar liefst 21 tracks deze week posities moeten inleveren. Daarbij is het grootste verlies voor Falling waarmee Trevor Daniel 7 plaatsen zakt naar nummer 39.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) 17 MILJOEN MENSEN- Davina Michelle & Snelle 

7 (--) TOOSIE SLIDE- Drake 

29 (--) JESUS PIECE- Chivv ft. Frenna 

30 (40) ROLLER COASTER- Danny Vera 

31 (--) MEDELLIN- Ashafar feat. Larry

36 (--) ZWARE PAS- Lil Kleine feat. Josylvio