Global Top 40: Ozuna 2 keer binnen

- Hitlijsten

Ozuna
Global Top 40: Ozuna 2 keer binnen

Ozuna is hip en happening in de wereld. De rapper uit Puerto Rico weet deze week twee hits in de Global Top 40 te brengen.

Terwijl Criminal (met Natti Natasha) inmiddels al 20 weken in de lijst staat komen zowel de remix van El Farsante als ook Síguelo Bailando de lijst van 40 grootste hits ter wereld binnen. Daarmee neemt het percentage Spaanstalige hits weer flink toe. Dat de Latin-golf nog verre van voorbij is blijkt ook in de top 10 van deze week. Daar zien we Dura (van Daddy Yankee) deze week in verschijnen en ondertussen klimmen Luis Fonsi en Demi Lovato met Échame La Culpa weer terug de top 3 in. Een gemene hit is dat trouwens want na binnenkomst in de top 5 op 2 december van het afgelopen jaar heeft de track steeds in de top 5 gestaan.

Twee wereldhits krijgen deze week het stempel ‘snelste stijger’. Zo klimt Say Something (van Justin Timberlake en Chris Stapleton) net als Stir Fry (van Migos) het snelst naar boven. Diezelfde mannen van Migos zien hun samenwerking met Nicki Minaj en Cardi B in omgekeerde richting het snelst zakken.

De Global Top 40 van deze week telt zes nieuwe binnenkomers met El Farsante (van Ozuna en Romeo Santos) als hoogste nieuwe. De complete lijst staat woensdag online. Wil je dinsdag al een blik op de lijst werpen dan registreer je je hier.