Fais heeft meest gedraaide hit

- Hitlijsten

 Fais
Fais

Iedere week kroop Know You Better van Fais een paar plekken omhoog en deze week is die track de nummer 1 in de Airplay Top 40.

Halverwege maart kwam de nieuwste track van Fais al binnen in de lijst van meest gedraaide nummers op de Nederlandse radio, De afgelopen week stond Know You Better in de top 10 en deze week neemt Fais de leiding over van Niall Horan die met On The Loose de eerste plek na één weekje al weer kwijt is.

Begin maart stond Perfect van Ed Sheeran voor het laatst in de top 10 van de Airplay Top 40. Eerder had hij daarmee al de eerste plek van de lijst weten te bereiken. De opvolger van die single is Happier. Die stond de afgelopen weken dicht tegen de grens van de top 10 aan en deze week schiet Happier met zes plaatsen winst naar nummer 7.

Die sprong is nog niet zo groot als Coming Home (van Sheppard) maakt. Vorige week klom het nummer voor het eerst uit het onderste kwart van de Airplay Top 40 en deze week zit de vaart er als snelste stijger al helemaal in: tien plaatsen winst op nummer 18.

Vorige week waren we Jackie Chan (van Tiësto, Dzeko, Preme en Post Malone) even kwijt. De voormalige Dance Smash viel na twee weken al uit de lijst van meest gedraaide hits van ons land. Deze week herpakt de track zich en is het de hoogste binnenkomer op nummer 29. Ook Wulf en de nieuwe Kraantje Pappie zijn nieuw in de lijst.

De complete Airplay Top 40 check je hier maar kun je ook op Spotify en YouTube vinden.

(Foto: BSR Agency)