Ellie Goulding komt als hoogste binnen

- Hitlijsten

 Sandro Cavazza Ellie Goulding Lost Frequencies
Ellie Goulding komt als hoogste binnen

Er komen deze week twee tracks de Media Markt Top 40 binnen: Beautiful Life van Lost Frequencies en Still Falling For You van Ellie Goulding. Die laatste is ook de Klapper van de week.

34. STILL FALLING FOR YOU – Ellie Goulding
Ellie Goulding en een filmthema is een prima combinatie. Vorig jaar kwam de Britse zangeres tot de tweede plaats in de Media Markt Top 40 met Love Me Like You Do uit Fifty Shades Of Grey. Niet gek dus dat de producenten van de nieuwe film Bridget Jones’s Baby Ellie hebben gevraagd het themanummer bij de film te zingen. Renée Zellweger en Colin Firth spelen opnieuw de hoofdrollen in de derde Bridget Jones-film, die je vanaf 15 september in de bioscoop kunt zien. Still Falling For You is mede geschreven door Tove Lo. Je kent de Zweedse zangeres nog van haar nummer 1-hit Stay High van twee jaar geleden. Radio 538 riep Still Falling For You inmiddels al uit tot Alarmschijf.38. BEAUTIFUL LIFE – Lost Frequencies
Een goed netwerk is belangrijk. Daar kan Sandro Cavazza over meepraten. De Zweedse singer-songwriter studeerde in Los Angeles aan het College Of Music. Daar kwam hij in contact met producer Rami Yacoub en die stelde Sandro voor aan Avicii. Van het één kwam het ander en Sandro mocht meewerken aan Avicii’s album Stories. Toen de Belg Felix de Laet, oftewel Lost Frequencies, die tracks hoorde raakte hij zo enthousiast dat ook hij de studio in wilde met Sandro. Dat is inmiddels gebeurd, met Beautiful Life als resultaat. Het is na Are You With Me en Reality de derde Top 40-hit voor Lost Frequencies. Beautiful Life hoorde je deze zomer veel tijdens de uitzendingen van de NOS rond de Olympische Spelen.