Dura opnieuw meest gedraaid

- Hitlijsten

 Daddy Yankee
Daddy Yankee

Nadat we vijf weken lang steeds een andere nummer 1 zagen aan de top van de Airplay Top 40 weet Dura van Daddy Yankee deze week stand te houden.

Achter Dura weet Flames (van David Guetta en Sia) weer terug te keren naar de tweede plaats. Begin juni was dat al een weekje de meest gedraaide track op de Nederlandse radio.

Deze week zien we twee nieuwe hits in de top 10 verschijnen. Zo maakt Therapy (van Armin van Buuren en James Newman) de grootste sprong in de lijst. Met tien plekken winst staat de track meteen op nummer 5. Iets minder snel maar wel overtuigend zijn de negen plaatsen winst voor Coming Home (van Sheppard) die daarmee op nummer 9 komt. Beide nummers staan inmiddels 9 weken in de lijst van de 40 meest gedraaide hits op de radio.

Met 13 plaatsen verlies is Dreamer (van Axwell & Ingrosso) de snelste zakker op nummer 34. Afgelopen vrijdag bracht het Zweedse duo samen met Rømans een nieuwe track uit die door Radio 538 werd uitgeroepen tot Dance Smash: Dancing Alone.

De Airplay Top 40 telt deze week slechts één nieuwe binnenkomer. De ex-Alarmschijf van Rudimental, Major Lazer, Anne-Marie en Mr. Eazi, Let Me Live, komt binnen op nummer 16. Daarnaast weet Zoutelande (van Bløf feat. Geike Arnaert) terug te keren in de lijst op nummer 36. Whatver It Takes (van Imagine Dragons) is op nummer 19 en in de 38e week de langst genoteerde hit.

De nieuwe Airplay Top 40 staat online en de playlist check je ook op Spotify.

1 ( 1) DURA- daddy yankee

5 (15) THERAPY- armin van buuren feat. james newman

16 (--) LET ME LIVE- rudimental & major lazer ft. anne-marie & mr. eazi

36 (RE) ZOUTELANDE- bløf feat. geike arnaert