Concurrentie voor Havana

- Hitlijsten

 Camila Cabello Young Thug
Concurrentie voor Havana

Camila Cabello en Young Thug wisten afgelopen week opnieuw de eerste plaats van de Britse hitlijst te bezetten maar krijgen deze week pittige concurrentie.

Het tweetal lijkt komende vrijdag echter serieuze concurrentie te krijgen van Rita Ora. Anywhere, de Alarmschijf van deze week, klom al zes plaatsen naar nummer 5 en weet de opmars in de Britse hitlijst ook deze week voort te zetten. Inmiddels is Anywhere genaderd tot de tweede plaats in de tussenstand van de Britse singlelijst en is het verschil nog slechts 2.000 exemplaren.

Walk On Water, de nieuwe track van Eminem en Beyoncé die vrijdagmiddag verscheen, laat ook sterke resultaten zien. Inmiddels is dat nummer nu al opgeklommen tot de vierde plaats. Ook Mans Not Hot (van Big Shaq), vorige week op nummer 11, lijk de stap naar de top 10 te gaan maken.

Voor het eerst in bijna tien jaar tijd lijkt Elbow terug te kunnen keren in de Britse Top 40. Golden Slumber lijkt binnen te gaan komen in de top 20, zo maakte Official Charts bekend op basis van de eerste tussenstanden voor de nieuwe lijst.

(Foto: BSR Agency)