Ariana Grande scoort tiende Top 40-hit

- Hitlijsten

 Alvaro Soler Ariana Grande
Ariana Grande scoort tiende Top 40-hit

De Top 40 van deze week kent twee nieuwe binnenkomers: Into You van Ariana Grande en het zonnige Sofia van Alvaro Soler.

22. INTO YOU – Ariana Grande

 Ariana’s tiende Top 40-hit is, net als een handvol andere tracks op Dangerous Woman, geproduceerd door Max Martin. Je kent de Zweedse topproducer, die eigenlijk Martin Sandberg heet, van de talloze hits die hij onder anderen P!nk, Katy Perry,  Backstreet Boys en Britney Spears de afgelopen twintig jaar bezorgde. Max’ nieuwste succes is dus Into You van Ariana Grande, dat door Radio 538 al werd uitgeroepen tot Alarmschijf.37. SOFIA – Alvaro Soler
Je zou het niet zeggen, maar deze track van de 25-jarige Alvaro Soler werd opgenomen in Los Angeles met het team van producer Red One. Die ken je vooral als het brein achter hits van bijvoorbeeld Jason Derulo en Lady Gaga. Na de opnames reisde Alvaro door naar Cuba om daar een clip bij deze hit te maken. Je vindt Sofia ook op de re-release van Alvaro’s album Eterno Agosto uit 2015, dat voor de gelegenheid is aangevuld met een aantal nieuwe liedjes.