Airplay Top 40: Wulf naar 2

- Hitlijsten

 Wulf
Wulf

Met Mind Made Up kwam Wulf vorig jaar in de Airplay Top 40 tot nummer 4. Deze week komen we de Nederlandse zanger tegen op nummer 2.

Mind Made Up van Wulf piekte in de twaalfde week Airplay Top 40 in december op nummer 4 en die prestatie had hij twee weken geleden al overtroffen toen All Things Under The Sun naar nummer 3 steeg. Deze week mag er nog een schepje bovenop en is het de op één na meest gedraaide hit op de Nederlandse radio. Daardoor zakt For You van Liam Payne en Rita Ora, die vorige week nog omhoog schoot naar nummer 2. In de top 10 zien we deze week, na vier weken afwezigheid, All Falls Down (van Alan Walker, Noah Cyrus en Digital Farm Animals) terug in de top 10.

Twee hits laten de grootste stijging in de lijst zien. Arms Open van The Script, die vorige week nog op nummer 37 stond, schiet in de 14e week weer naar boven en stond sinds 27 januari van dit jaar nog niet zo hoog. Ook Know You Better (van Fais) heeft de weg naar boven gevonden en stond in de afgelopen vijf weken nog niet zo hoog genoteerd.

Let Me is de nieuwe single van Zayn en deze week de Alarmschij. Zijn vorige hit, Dusk Till Dawn, krijgt een fikse tik. Zijn samenwerking met Sia klettert deze week naar de bodem van de Airplay Top 40.

In de lijst, die dinsdagochtend online staat, zien we drie nieuwe hits en twee terugkerende nummers. De Alarmschijf van Nicky Jam en J. Balvin, X, is de hoogste nieuwe in de lijst.

Wil je maandagavond al een blik op de lijst werpen dan kun je hier inloggen.

(Foto: BSR Agency)