Sting naar Amsterdam

- Concerten

 Sting
Sting naar Amsterdam
De zanger begint zijn wereldtournee op 1 februari 2017 in Vancouver. Op 21 maart beginnen zijn concerten in Europa in Barcelona. Op 5 april 2017 staat de 65-jarige zanger in de HMH (dan AFAS Live), waarna hij op 13 april het Europese deel afsluit in Parijs. Sting laat weten ook nog data in Azië en Zuid-Amerika te zullen toevoegen.

Met 57th & 9th levert Sting na tien jaar weer een pop/rock-album af, waarmee zijn twaalfde studioalbum een feit is. De voorverkoop voor het concert van Sting gaat op 18 november van start.
 
In een interview met USA Today vertelde Sting afgelopen weekeinde over het feit dat hij zijn sterfelijkheid heeft geaccepteerd. Op het nummer 50,000 liet hij zich inspireren door de recente dood van muzikanten als Prince, David Bowie, Glenn Frey en Lemmy Kilmister. "Ik ben nog lang niet klaar om te sterven, ik heb nog werk te doen. Maar een acceptatie is voor ons allemaal nuttig, want het is de realiteit."
 
Maandagavond is Sting te gast bij RTL Late Night waar hij twee nummers zal laten horen en vertelt over zijn optreden in Parijs rond de heropening van de Bataclan.