WIN 2x 2 tickets voor Thirty Seconds To Mars!

- Overig

 Winactie NDSM CitySounds James Bay Jessie J Thirty Seconds To Mars
City Sounds 2019

Op 3, 4 en 6 augustus organiseert City Sounds drie zomerse open-air concerten met shows van internationale topartiesten! En dat ook nog eens op één van de mooiste plekken van Amsterdam: de NDSM-werf. En het beste nieuws is, dat jij kaarten kunt winnen voor de show van Thirty Seconds To Mars! Hoe? Check dat onderaan de pagina!

Augustus 3 – Jessie J
Vorig jaar stond ze nog op de mainstage van Pinkpop en nu kun je deze Britse popsensatie 3 augustus dus gewoon gaan bewonderen op de NDSM- werf! Je kunt haar kennen van haar Top 40-hits als: Price Tag, Nobody’s Perfect, Domino, Bang Bang en haar soundtrack voor de film Pitch Perfect, Flashlight. Jessie J zal niet het enige optreden van de avond zijn, want eerst kun je nog gaan luisteren naar Lisa Lois en de expliciete teksten van Merol meeschreeuwen.

Augustus 4 – James Bay
Grote hoed en lange haren, dat is waarschijnlijk hoe we de Hold Back The River zanger allemaal nog voor ons zien. Echter bracht hij vorig jaar een nieuw album uit, Electric Light, met een geheel nieuwe sound. Dit betekende ook het einde van de hoed! James Bay kennen we van zijn hits als: Hold Back The River, Best Fake Smile, Let It Go en Wild Love. 4 augustus kunnen we naar hem en zijn nieuwe EP, Oh My Messy Mind gaan luisteren tijdens City Sounds! Rondé en JC Stewart zijn er die avond bij om de keeltjes alvast wat op te warmen!

Augustus 6 - Thirty Seconds To Mars
En last but not least, Thirty Seconds To Mars! De band rond de broers Jared en Shannon Leto debuteerde in 2002 met een titelloos debuutalbum. De echte doorbraak volgde met het tweede album A Beautiful Lie, dat miljoenen keren verkocht werd en ze optredens over de hele wereld opleverde. En we kennen de mannen natuurlijk van hun nummers als: Kings and Queens, This is War en Walk on Water. De band zal gesupport worden door The Amazons!

Wil jij hierbij zijn? Dat kan! Beantwoord onderstaande vraag correct en wie weet win jij 2 tickets voor Thirty Seconds To Mars op de NDSM-werf in Amsterdam!

PRIJSVRAAG

Uit welke Amerikaanse stad komt de band Thirt Seconds To Mars? Stuur je antwoord op naar: prijsvraag@top40.nl voor 7 juli!

Bekijk hier de actievoorwarden.

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!