Gavin DeGraw naar 538Koningsdag

- Concerten

 Gavin DeGraw André Hazes Jr. Fais Galantis Diggy Dex Lny Tnz
Gavin DeGraw naar 538Koningsdag

Op 27 april mag ook Gavin DeGraw zijn nummers laten horen tijdens een uitverkocht 538Koningsdag op het Chasséveld in Breda.

De 40-jarige Amerikaan, die momenteel met Making Love With The Radio On in de Tipparade staat, is één van de nieuwe namen die Radio 538 donderdag onthulde voor het jaarlijkse feest. Een dag eerder brengt hij al een bezoek aan Evers Staat Op. Het is overigens niet het enige tripje dat DeGraw naar ons land maakt. Vorige maand werd ook duidelijk dat hij zal optreden tijdens de jubileumshows van Armin van Buuren in de Amsterdam Arena op 12 en 13 mei.

Naast de naam van Gavin DeGraw werden ook die van André Hazes, LNY TNZ, Diggy Dex, Fais en Galantis toegevoegd. Inmiddels staat er een dikke lineup voor 538Koningsdag met onder meer Oliver Heldens, The Partysquad, Kensington, Rondé, Di-Rect, Chef’Special, Isabel Provoost, Pleun Bierbooms, Brace, Sunnery James & Ryan Marciano, Maan, O’G3ne, Het Feestteam, Dua Lipa, Sharon Doorson, Vinchenzo Tahapary, Miss Montreal, Lucas & Steve, Kris Kross Amsterdam en Rochelle. 
Kaarten zijn inmiddels niet meer te koop maar nog wel te winnen bij Radio 538. De optredens zijn op 27 april ook live te volgen via 538.nl.

###AD###