Check de setlist van Shawn Mendes

- Concerten

 Shawn Mendes
Shawn Mendes

Hij staat donderdag en vrijdag in de Ziggo Dome in Amsterdam: Shawn Mendes. Heb jij kaartjes weten te bemachtigen of ga je thuis meezingen met zijn nummers? Wij hebben vijf Top 40-hits die je kan verwachten tijdens de show voor je op een rijtje gezet.

Shawn Mendes is pas 20 jaar en zal deze week twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome staan. De Canadese zanger begon op de app Vine met korte filmpjes en kreeg kort daarna een platencontract aangeboden. Inmiddels heeft hij meer dan 41 miljoen volgers op Instagram en al zeven Top 40-hits. 

1.  Stitches
Stitches is Shawn zijn grootste Top 40-hit. Houd jij ook zoveel van iemand dat je niet zonder diegene kan, ondanks dat ze je pijn doen? Dan is dit nummer waarschijnlijk perfect voor jouw situatie. 

Check de songtekst voor Stitches.

2. There's Nothing Holdin' Me Back
There’s Nothing Holdin' Me Back gaat over Shawn zijn manipulatieve relatie met een vrouw en hoe hij de mentale gevolgen van deze relatie accepteert. In vorige shows begon Shawn met dit nummer, waar zal hij deze tour mee beginnen?

Check de songtekst van There's Nothing Holdin' Me Back.

3. In My Blood
Dit nummer ligt volgens Shawn het dichtst bij zijn hart. In My Blood gaat over Shawn zijn anxiety (angst) en is een emotionele track. 

Check de songtekst van In My Blood.

4. Mercy
Mercy gaat over een break-up waarin Shawn graag wil dat de vrouw voor wie hij dit zingt genade heeft met zijn passie. De track bereikte de vijfde plek in de Top 40.

Check de songtekst van Mercy

5. Treat You Better
Het laatste nummer in onze lijst heet Treat You Better. Hierin zingt Shawn dat hij een vrouw beter kan behandelen dan haar vriend. Velen dachten dat dit nummer over Camila Cabello ging; er gaan geruchten rond dat de twee aan het daten waren, maar beide hebben gezegd dat ze gewoon vrienden zijn. Deze track was in Shawn zijn laatste tour de afsluiter van de show geweest én ook voor dit artikel. Veel plezier als je naar één van de concerten gaat!

Check de songtekst van Treat You Better.

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!