Davina Michelle en Diggy Dex met Marco Borsato naar de Kuip

- Concerten

 Marco Borsato Maan Diggy Dex Davina Michelle
Davina Michelle 2019

Eind mei en begin juni staat Marco Borsato met een concertreeks in de Kuip. De zanger komt echter niet alleen: maandagochtend maakte hij nieuwe namen bekend voor de shows. 

Onder anderen Top 40-artiesten Davina Michelle en Diggy Dex zullen Marco Borsato dit voorjaar vergezellen in het voetbalstadion in Rotterdam. Eind vorig jaar kondigde Borsato aan zijn belofte uit 2004 na te komen: hij zal weer een aantal optredens geven in de Kuip sinds 2008.  Met deze concerten wil Borsato samen met de generaties van toen en nu terugkijken op deze geweldige periode.

(Tekst gaat verder onder Instagram-post)

Focus op toekomst
De focus zal echter vooral op de toekomst liggen. “Ik ben ontzettend trots om vandaag te kunnen vertellen dat ook Davina Michelle, Maan en Diggy Dex met ons meereizen naar De Kuip” laat de zanger weten. “Davina en Maan gaan samen het voorprogramma verzorgen en Diggy Dex krijgt een bijzondere rol in de show. Langzaamaan valt alles op z’n plek, ik kijk er enorm naar uit en beloof dat er nog veel meer moois aankomt, deze reeks wordt een unieke mijlpaal in m’n carrière”.

Check de songtekst van Davina Michelle haar huidige Top 40-hit Skyward.

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!