City Sounds dag 3/3 Thirty Seconds To Mars

- Concerten

 Thirty Seconds To Mars CitySounds Lowlands
Thirty Seconds To Mars City Sounds 2019

Vorige maand gaven wij al 2x2 tickets weg voor het concert van Thirty Seconds To Mars, maar natuurlijk wilden wij hier zelf ook bij zijn! Wat begon met een beetje een valse start (de band begon drie kwartier te laat) was de show het wachten gelukkig meer dan waard!

“Greatest country in the world, are you ready fort he show?!”; dat is hoe de band na het lange wachten opkwam, wat natuurlijk als gevolg een hele hoop decibel opleverde vanuit het publiek. “Ik weet dat jullie in dit land alles goed geregeld hebben en allemaal mooie tanden et cetera hebben en goed verzekerd zijn, maar zijn jullie klaar om een keertje gek te gaan doen? Ik wil minimaal 500 mensen op elkaars schouders zien en ik wil dat er geen securityman is die hier iets van zegt!” Een van de vele vreemde uitspraken die frontman, Jared Leto deed om het publiek volledig op z’n kop te zetten.

City Sounds dag 3/3 Thirty Seconds To Mars

Zwembadspeeltjes en lichtjes
En dat lukte goed, want er gebeurden wel meer gekke dingen tijdens hun show. Ook vlogen er mensen door de lucht op de opblaasbare zwembadspeeltjes, kreeg hij het hele publiek zo ver om tijdens Rescue Me uit hun dak te gaan met de middelvingers in de lucht, liet hij een heel podium vol fans zetten, die zich vrijwillig aanboden als slechtste dansers uit het publiek en kreeg hij heel cliché ook het hele publiek weer stil met een zee van lichtjes.

City Sounds dag 3/3 Thirty Seconds To Mars
City Sounds dag 3/3 Thirty Seconds To Mars
City Sounds dag 3/3 Thirty Seconds To Mars

Samen een feestje bouwen
En naast dat alle fans (de jongste was denk ik 2 jaar) het zo enorm naar hun zin leken te hebben, leek de band zelf ook oprecht de tijd van hun leven te hebben! Erg leuk dat het publiek van het begin tot het eind in de show betrokken werd en we er op die manier echt met z’n alle een feestje van hebben gemaakt.

City Sounds dag 3/3 Thirty Seconds To Mars

Check hier de Songtekst van Thirty Seconds To Mars' Walk On Water!

Lees ook onze verslagen van City Sounds Dag 1 en Dag 2

(Foto: Ben Houdijk)