City Sounds dag 2/3 James Bay

- Concerten

 NDSM CitySounds Ronde James Bay
James Bay City Sounds 2019

Waar Jessie J zaterdag nog de sterren van de hemel zong, maakte zij zondag plaats voor de tweede singer songwriter van City Sounds, James Bay. Een artiest die niet geheel onbekend is in De Top 40. Je kunt hem onder andere kennen van zijn grootste Top 40-Hit Hold Back The River, Let It Go of misschien wel van zijn laatste notering in de Tipparde, Peer Pressure.  

City Sounds dag 2/3 James Bay
City Sounds dag 2/3 James Bay

Maar eerst tijd voor Rondé, de band van eigen bodem die inmiddels al een paar jaar aardig aan de weg timmert en dan ook te zien is op zo goed als ieder festival. En ook op het NDSM- terrein wisten zij er zondag weer een goed feestje van de maken “Amsterdam, welkom in club Rondé, zijn jullie klaar om te dansen?” Een goede opening van een zwoele zomeravond dus.

City Sounds dag 2/3 James Bay

Kleine disclaimer
De zwarte look met lang haar en een grote hoed heeft James natuurlijk al een tijdje geleden achter zich gelaten, maar ook zijn muziek is weldegelijk veranderd! Nog steeds is hij niet vies van een goede love song, maar ook heeft hij laten zien het in zich te hebben om een rauwe gitaarsolo van pakweg 5 minuten te geven. Tijdens zijn concert afgelopen zondag liet hij dan ook natuurlijk niet alleen zijn hits horen, maar ook zijn nieuwe muziek die hij voor het eerst in Nederland kwam spelen. Met een kleine disclaimer bij Break My Heart Right van zijn nieuwste EP, Oh My Messy Mind. Vooraf kondigde hij dus al aan dat er een kansje was dat hij zijn teksten nog weleens zou kunnen vergeten, maar gelukkig kwam dit helemaal goed!

City Sounds dag 2/3 James Bay
City Sounds dag 2/3 James Bay

Liefde in de zaal
Ook wist hij met dit nummer zijn fans te ontroeren. Ook al is dit iets wat bij bijna ieder nummer gebeurde. Met zijn muziek weet James nou eenmaal de gevoelige snaar van zijn fans te raken, wat vaak leidde tot veel liefde en geknuffel in het publiek. Uiteraard werd er naast gehuild en geknuffeld ook nog genoeg gesprongen, gezongen en gedanst op zijn grootste hits. Een avond om van te genieten!

Check hier de Songtekst van James Bays Wild Love!

(Foto: Ben Houdijk)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!