City Sounds dag 1/3 Jessie J

- Nieuws

Jessie jCitysoundsNdsm
Jessie J City Sounds 2019

Ongetwijfeld was Amsterdam dit weekend de stad waar je moest zijn voor een goed feestje. Met de Canal Pride stond zaterdag de gehele stad op z’n kop. Echter was niet iedereen in Amsterdam aanwezig bij de parade. Want daar ergens verstopt in Amsterdam Noord op de NDSM- Werf werd wel een heel bijzonder concert gegeven door niemand minder dan Jessie J!

Lisa en Jessie gaan way back
Lisa Lois kreeg de eer om deze avond af te trappen. En dat was natuurlijk niet zonder rede. Deze twee hebben namelijk een bijzondere geschiedenis samen. Zo stond Lisa al eerder in het voorprogramma van Jessie en schreef Jessie meerdere liedjes voor het album van Lisa! Met haar eigen songs en diverse covers danste zij het publiek al aardig warm. “Begin dit jaar bracht ik eindelijk weer eens muziek uit en ik weet dat het heel anders is dan jullie van mij gewend zijn, maar ik vind het in ieder geval heel tof.”; Aldus Lisa.

City Sounds dag 1/3 Jessie J

Expliciete Merol
Ze kwam op met de woorden; “Ik wil een kind van jou” en op Spotify moet je goed zoeken naar een nummer waar geen expliciet bij staat. Het gaat hier natuurlijk over rijzende ster Merol. En die verscheen zoals we van haar gewend zijn weer in een heerlijk kleurrijke outfit inclusief neongekleurd wielrenbroekje en een veel te warme roze winterjas.

City Sounds dag 1/3 Jessie J
City Sounds dag 1/3 Jessie J

LEKKER MET DE MEIDEN, HOU JE BEK EN BEF ME en haar samenwerking met rapper Bokoesam, geen reet. In al haar nummers neemt Merol wel iemand op de hak, maar nooit zonder zichzelf ook wel een beetje in de zeik te nemen. En de teksten van Merol, zong het publiek van Jessie J verrassend goed mee!

Jessies blessings
Maar ze kwamen natuurlijk allemaal voor Jessie en die gaf niet de minste show weg! Ze besteeg het podium als een soort superheldin met oversized groene jas zo groot als een cape in combinatie met een megahoed en minimalistische glittertop. “Lekker makkelijk een keer zo zonder bh” Totdat de top stuk ging en ze bijna in haar blote borsten stond. “Mijn borsten zijn niet de plek waar ik geblessed ben, dus zo spectaculair is dit niet.” Toch besloot de zangeres zich wel even snel om te gaan kleden. En waar ze wel geblessed is werd snel duidelijk, dat is zonder twijfel haar stem!

City Sounds dag 1/3 Jessie J

Samen beleven
Met haar prachtige stem bracht ze iedere hit die ze ooit gemaakt heeft spat zuiver te gehore. Een concert van Jessie J is niet alleen even naar een paar nummers luisteren. Het is ook praten met Jessie, letterlijk. Ze gaat met verschillende fans contact aan en heeft als regel dat je nooit je telefoon voor je gezicht mag houden. Jessie is daar om het concert echt samen met haar fans te beleven. En met één fan nam ze dat wel heel serieus. Ze haalde de 11-jarige Nikia, die jullie misschien ook nog wel kennen van The Voice Kids, het podium om na wat oogcontact en zong samen met haar Flashlight.

City Sounds dag 1/3 Jessie J

"The girl from Price Tag"
De hits bouwden zich op en wanneer Jessie Domino inzette kreeg ze het hele NDSM- terrein volledig op z’n kop! Vanaf dat moment volgde onder andere Price Tag, waar ze aan het begin al over grapte dat er ook mensen zouden zijn die haar alleen daarvan kennen. In ieder geval heeft Jessie goed laten zien wie ze is en een prachtige show weggegeven die je niet snel meer zal vergeten!

City Sounds dag 1/3 Jessie J
City Sounds dag 1/3 Jessie J

Check hier de Songtekst van Jessies grootste Top 40-Hit price Tag!

(Foto: Ben Houdijk)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!