Joss Stone en Melanie C op Night Of The Proms

- Concerten

 Melanie C Joss Stone
Joss Stone en Melanie C op Night Of The Proms

Night of The Proms heeft de eerste namen voor de editie van 2017 bekendgemaakt. Joss Stone, Melanie C en de 16-jarige pianiste Emily Bear vertolken op zaterdag 18 november hun grootste hits in Rotterdam Ahoy, onder begeleiding van het Antwerp Philharmonic Orchestra.

Als zestienjarige verraste Joss Stone de muziekwereld met haar spraakmakende debuutalbum ‘The Soul Sessions’. Het album, bestaande uit covers, bereikte drie keer de platina status. In haar beginjaren scoorde ze Top 40-hits met tracks als Spoiled, Right To Be Wrong, You Had Me en Tell Me 'Bout It.Ook Melanie C treedt op. Zij brak in de jaren negentig met de popsensatie Spice Girls alle verkooprecords. Ook solo scoorde ze top 10-hits met Never Be The Same Again, I Turn To You en When You’re Gone, het duet met Bryan Adams. Op Night of the Proms brengt ze zowel solohits als nummers van de Spice Girls ten gehore. Leona Philippo debuteerde vorig jaar op Night of the Proms en neemt opnieuw de dubbelrol van zangeres en presentatrice op zich.  In 2012 brak ze door bij het grote publiek als winnares van het derde seizoen van The Voice of Holland  

Voor het derde jaar op rij spelen de muzikanten onder leiding van de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche. De vaste waarden Fine Fleur, mister “Proms” John Miles, het achtergrond koor The Pretty Vanillas en de vaste huisband NOTP Backbone zijn ook weer van de partij. Nieuwe namen worden binnenkort bekendgemaakt.