Europese tour Within Temptation

- Concerten

 Within Temptation
Europese tour Within Temptation

Nadat Sharon den Adel eerder deze maand met My Indigo haar soloproject lanceerde komt deze maandag de aankondiging van een Europese tour van Within Temptation.

“We zijn opgewonden om mee te delen dat we in 2018 gaan touren. We bezoeken 33 steden in 18 laden en daar zijn er een paar bij waar we al een poos niet geweest zijn”, zo is te lezen op de Facebook-pagina van de band.

Voor de groep komt er daarmee een eind aan de langste pauze die de groep ooit heeft genomen: “Toen onze vorige tour klaar was had ik het zwaar. Ik realiseerde me dat ik wat tijd nodig had met mijn familie om dingen te regelen en mijzelf opnieuw te ontdekken. Dat nam meer tijd in beslag dan verwacht. Ik heb een soloalbum gemaakt en daarna voelde ik een knagende honger voor zwaardere en epische muziek. Daar staan we dan en kondigen we onze zevende tour aan.” Die tournee start in oktober 2018 met zes shows in Rusland. Nederland komt op 24 (AFAS Live, Amsterdam) en 25 november (MartiniPlaza, Groningen) aan de beurt. Op 22 december besluiten ze de tour ‘thuis’ met een concert in 013, Tilburg.

De voorverkoop voor de tour start op vrijdag 24 november.

(Foto: BSR Agency)

We're very excited to announce that we will be touring in 2018! The tour will take us to 33 cities in 18 countries,...

Geplaatst door Within Temptation op Maandag 20 november 2017