50 Jaar Media Markt Top 40 Concert

- Concerten

 Jan Smit Waylon Mr. Probz Sunnery James & Ryan Marciano Anita Meyer AndrĂ© Hazes Jr. Rob De Nijs Edsilia Rombley

Op 12 november staat Ahoy' in het teken van 50 Jaar Top 40 met een speciaal concert.

Een line-up van Nederlandse topartiesten zal deze avond een overzicht brengen van de beste liedjes uit de afgelopen 50 jaar en laten daarbij vanzelfsprekend ook hun eigen nummers horen.
 
Sinds 1997 wist Jan Smit liefst zes nummer 1-hits op zijn naam te schrijven en in Ahoy' zal hij één van de smaakmakers zijn. Waylon debuteerde zes jaar geleden met Wicked Ways in de Lijst der Lijsten en wist daar direct een top 10-hit mee te scoren.
Waves en Another You waren voor Mr. Probz top 10-hits, maar met Nothing Really Matters stond de zanger eind vorig jaar zeven weken op de eerste plek. Sunnery James en Ryan Marciano vliegen van hot naar her met hun optredens maar zullen op deze avond een speciale dj-set neerzetten.
 
Ook Anita Meijer, André Hazes Jr., George Baker Rob De Nijs, Edsilia Rombley, Dillenburg en Wipneus en Pim zetten de jubilerende Media Markt Top 40 deze avond extra in de schijnwerpers.

Kaarten voor '50 Jaar Media Markt Top 40 Concert' op donderdag 12 november koop je voor 22 euro per stuk. Deze haal je bij de Media Markt-winkel of bestel je via www.mediamarkt.nl/top40concert.