5 Seconds Of Summer naar Amsterdam

- Concerten

 5 Seconds Of Summer
5 Seconds Of Summer naar Amsterdam

Rockband 5 Seconds Of Summer komt naar Nederland. Op 23 maart geeft de Australische groep een intiem concert in de Melkweg in Amsterdam.

De band rondom zanger Luke Hemmings stond in 2015 en 2016 nog twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome en dus is het voor de Nederlandse fans een unieke kans om de groep in een kleine zaal te zien. De kaartverkoop voor het concert start op vrijdag 2 maart. Om doorverkoop tegen te gaan worden de kaarten op naam verkocht en mag je maar twee tickets per Ticketmaster-account aanschaffen.

5 Seconds Of Summer brak in 2014 door met de track She Looks So Perfect, dat een nummer 1-hit werd in hun thuisland, in het Verenigd Koninkrijk en in Nieuw-Zeeland en Ierland. Ook andere hits van de ‘Aussies’, zoals Don’t Stop en het gevoelige Amnesia, leverden top 10-hits op in het buitenland. Vreemd genoeg bleef de teller in Nederland op 0 Top 40-hits staan.

Nieuw werk
Nu hebben zanger Luke, bassist Calum Hood, gitarist Michael Clifford en drummer Ashton Irwin een nieuw album klaar, dat binnenkort moet uitkomen. Ter promotie daarvan, doen de heren kleine shows over de hele wereld. De eerste single van het album verscheen deze vrijdag en heet Want You Back.

Foto: BSR Agency