Binnen bij… Ziggy Marley

- Binnen Bij...

Ziggy marley Bob Marley & The Wailers
Binnen bij… Ziggy Marley

Ziggy Marley is een kenner en liefhebber. Dat blijkt als we een kijkje nemen in zijn woning bij Toluca Lake.

De zoon van Bob Marley telde 5,5 miljoen dollar neer voor het complex in California dat nog relatief jong is en in 2007 werd gebouwd, Dat is aan de klassieke stijl van de woning in Spaanse stijl overigens nauwelijks te zien. Veel horen we niet van Ziggy en dat heeft misschien wel alles te maken met het feit dat zijn woning compleet van de buitenwereld is afgeschermd met hekken en muren.

Binnen die muren beweegt Marley zich rond in zeven slaapkamers en zes slaapkamers die met elkaar in verbinding staan via een enorme foyer. Verder is er een bioscoop, een bibliotheek, een wijnkelder en een bar in het pand waarin ook nog eens zes open haarden zijn. Buiten is er vanzelfsprekend een zwembad en kan Ziggy in alle rust ook zijn dunks oefenen op een basketbalveld. 

Binnen bij… Ziggy MarleyBinnen bij… Ziggy MarleyBinnen bij… Ziggy MarleyBinnen bij… Ziggy MarleyBinnen bij… Ziggy MarleyBinnen bij… Ziggy MarleyBinnen bij… Ziggy MarleyBinnen bij… Ziggy MarleyBinnen bij… Ziggy MarleyBinnen bij… Ziggy MarleyBinnen bij… Ziggy MarleyBinnen bij… Ziggy MarleyBinnen bij… Ziggy MarleyBinnen bij… Ziggy Marley
 (Foto's: BSR Agency)