Binnen bij… Taylor Swift

- Binnen Bij...

 Taylor Swift
Binnen bij… Taylor Swift

Om het huis van Taylor Swift is inmiddels een muur opgetrokken om de buitenwereld vooral maar niets te laten zien van Taylor Swift. 

De zangeres wordt geregeld lastig gevallen door stalkers en andere fanatieke fans die maar wat graag in contact zouden komen met Taylor. Zelf doet ze er dan ook alles aan om de afstand te kunnen bewaren. Deze week nog werd duidelijk dat één van de fanatieke stalkers, Julius Sandrock, zich de komende vijf jaar niet in de buurt van de zangeres mag komen nadat hij haar bij het huis in Los Angeles ophield met een masker, een touw, munitie en een mes. 

In Beverly Hills heeft ze een legendarische villa waar ooit filmmagnaat Samuel Goldwyn woonde. De kapitale villa werd in 2015 het eigendom van Taylor en die deed er sindsdien alles aan om het zoveel als mogelijk in de originele staat terug te brengen. Binnen zijn zes slaapkamers en nog eens vijf badkamers. Verder is er een theater, een bibliotheek en een speelkamer. Buiten ligt een tennisbaan en een zwembad. 

Ondertussen heeft Taylor Swift nog andere manieren om opdringerige fans te ontlopen want ze heeft ook woningen in New York en op Rhode Island naast twee huizen in Nashville en nog een tweede optrekje in Beverly Hills.

Binnen bij… Taylor SwiftBinnen bij… Taylor SwiftBinnen bij… Taylor SwiftBinnen bij… Taylor SwiftBinnen bij… Taylor SwiftBinnen bij… Taylor SwiftBinnen bij… Taylor SwiftBinnen bij… Taylor SwiftBinnen bij… Taylor SwiftBinnen bij… Taylor SwiftBinnen bij… Taylor SwiftBinnen bij… Taylor Swift
(Foto's: BSR Agency)