Binnen bij… John Legend

- Binnen Bij...

 John Legend
Binnen bij… John Legend

Vandaag werpen we in Binnen Bij… een blik in de villa van John Legend en Chrissy Teigen.

"We're just Ordinary People", zo zong John Legend in zijn eerste Top 40-hit. Nou... niet helemaal dus want het komt hem, zijn vrouw Chrissy en de kinderen Luna en Miles aan niets tekort. Normaal gesproken zie je maar weinig van de binnenkant van het pand van de Legends want het is compleet van de wereld afgesloten. Verder moet je, om bij de woning te komen, eerst nog over een gigantische oprijlaan rijden. 

De villa heeft een bekende vorige bewoner want ook Rihanna kocht het pand in 2009 en telde daar toen 7 miljoen dollar voor neer. John en Chrissy wilde het duidelijk graag hebben want al twee jaar later trokken ze de portemonnee om daar 14 miljoen uit te trekken voor de woning. Het is duidelijk dat John – All Of Me – Legend ook echt alles wil in zijn huis, want in zijn villa in Beverly Hills ontbreekt maar weinig. Het gezin Legend heeft dik 790 vierkante meter woning ter beschikking die deels in beslag worden genomen door de vijf slaapkamers en acht badkamers.

Verder hebben we Chrissy Teigen al geregeld zien kokkerellen in de open keuken om recepten te proberen voor haar kookboeken. 

Binnen bij… John LegendBinnen bij… John LegendBinnen bij… John LegendBinnen bij… John LegendBinnen bij… John LegendBinnen bij… John LegendBinnen bij… John LegendBinnen bij… John LegendBinnen bij… John LegendBinnen bij… John LegendBinnen bij… John Legend
(Foto's: BSR Agency)