Binnen bij… Charlie Puth

- Binnen Bij...

 Charlie Puth
Binnen bij… Charlie Puth

Al na twee jaar heeft Charlie Puth zijn ‘optrekje’ in de Hollywood Hills in de verkoop gedaan.

De zanger kocht de villa van ruim 400 vierkante meter in december voor 1,7 miljoen euro en zette het eind vorig jaar voor net geen 2 miljoen euro weer in de etalage. We kijken vandaag binnen in de woning van Puth met vijf slaapkamers en zes badkamers. In de grote slaapkamer is een openhaard, zitruimte en is er aangrenzend een enorm balkon. Het pand zelf is opgetrokken met marmer dat afkomstig is uit het Italiaanse Verona en Bologna.

Puth zou er niet erg prettig hebben gewoond want al een half jaar nadat hij het had gekocht stond het al even te koop. De villa verdween daarna bij de makelaar maar is dus eind vorig jaar weer in de verkoop gegaan.

Zelf deed Puth het pand van de hand om te verhuizen naar Beverly Hills. Daar kocht hij in november van vorig jaar een villa voor ruim 8 miljoen euro.

Binnen bij… Charlie PuthBinnen bij… Charlie PuthBinnen bij… Charlie PuthBinnen bij… Charlie PuthBinnen bij… Charlie PuthBinnen bij… Charlie PuthBinnen bij… Charlie PuthBinnen bij… Charlie PuthBinnen bij… Charlie PuthBinnen bij… Charlie PuthBinnen bij… Charlie PuthBinnen bij… Charlie PuthBinnen bij… Charlie PuthBinnen bij… Charlie Puth

 

(Foto's: BSR Agency)