Binnen Bij: Adam Levine

- Binnen Bij...

 Adam Levine Maroon 5
Binnen Bij: Adam Levine

Niet altijd bevalt je huis. Afgelopen zomer kochten Adam Levine en zijn vrouw Behate Prinsloo een huis in Holmby Hills. Maar dat huis staat inmiddels al weer te koop.

In 2004 ging de kassa pas echt goed rinkelen voor Maroon 5. De band rond frontman Adam Levine heeft inmiddels 22 Top 40-hits te pakken en ook solo wist Levine tot twee keer toe in de lijst te komen. Dan heb je ook wat centjes op je bankrekening en daar moet je wat mee doen.

Voor de woning met een grondoppervlak van net wat minder dan een halve hectare hebben de twee een kleine 15 miljoen euro opgehoest. In ruil daarvoor kregen ze een woning in de stijl van de jaren zestig met vijf slaap- en vijf badkamers. In de woning met een oppervlak van 2800 vierkante meter is ook plek voor drie auto’s in een garage en kunnen gasten zich terugtrekken in een gastenverblijf. Verder is er vanzelfsprekend een zwembad.

Binnen Bij: Adam LevineBinnen Bij: Adam LevineBinnen Bij: Adam LevineBinnen Bij: Adam LevineBinnen Bij: Adam LevineBinnen Bij: Adam LevineBinnen Bij: Adam LevineBinnen Bij: Adam LevineBinnen Bij: Adam LevineBinnen Bij: Adam LevineBinnen Bij: Adam LevineBinnen Bij: Adam LevineBinnen Bij: Adam LevineBinnen Bij: Adam LevineBinnen Bij: Adam Levine
(Foto's: BSR Agency)